Lifestyle Experience RTL4 - Prikkedief

Bij Marijke van der Stap werd in januari 2008 diabetes type 1 geconstateerd, hierdoor stond haar wereld op zijn kop! Na een achtbaan van emoties en een moeilijke periode, werd ze ( voor zover mogelijk ) de diabetes de baas ~ zoals het boek wat ik haar destijds in het ziekenhuis gaf ~

Naast Marijke hebben nog 1 miljoen Nederlanders diabetes, en hier komen helaas elke dag nog meer mensen bij. Het is een ingewikkelde, onzekere en vooral vervelende ziekte die je leven beheerst. Dit was voor haar de reden om er een positieve draai aan te geven! Ze ontwierp een stijlvol tasje voor haar prikpennen, en hiermee is Prikkedief ontstaan! Inmiddels bestaat de collectie uit veel meer items dan alleen tasjes voor de prikpennen… Op www.prikkedief.nl vindt je inmiddels alle soorten tasjes, prachtige armbanden, kettingen, covers noem maar op!

Na een superleuke opnamedag, waarbij ik de visagie mocht verzorgen was Marijke afgelopen zondag te zien in Lifestyle Experience op RTL4!


https://play.minoto-video.com/41919/jVxgQHnxbs7E.html


Shooting with Anni Friesinger

~ Een tijdje geleden werd ik benaderd door een Duits persbureau of ik de visagie en hairstyling wilde verzorgen van een “well-known German Women” met haar twee kindjes wonend in Dearsum. Het zou een ~ Home Story ~ worden voor een German editor ( Yellow Magazin ) over de olympische atlete Anni Friesinger. Die ochtend in alle vroegte kreeg ik een warm welkom op de prachtige boerderij in het Friese dorpje. De deur werd opengedaan door een dame die ik al vaak genoeg op het ijs op tv had zien schitteren. Na een korte introductie zette ik mijn spullen klaar. Tijdens het aanbrengen van de make-up kwamen de fotograaf en reporter binnen, de beelden werden die dag geschoten door Robin Utrecht ~ bekend van onder andere zijn foto van de aanslag op Pim Fortuin & vele Royalty foto’s~. Al snel kwamen er ook 2 prachtige kleine meisjes om mij heen dartelen, die wilden natuurlijk net als hun moeder ook mooi haar en lippenstift.
Nadat het grootste gedeelte van mijn werk erop zat werden de beelden geschoten in de mooie keuken en woonkamer van de prachtig verbouwde boerderij. Anni met haar dochters aan het ontbijt en spelend in de woonkamer. In de de grote koeienstal werden de laatste familiebeelden ( inclusief Ids ) geschoten voordat de reporter aan het interview begon. Nagenietend van superleuke ochtend reed ik naar mijn volgende klus… Love my job! ~Until next time~ Sita Koning  Natural make-up

~SHIMMERY SKIN.. THE NATURAL LOOK~


Hoe creëer je nou die mooie natural look die je overal voorbij ziet komen?

Een prachtige “no make-up” look, waarbij je een natuurlijke frisse en shiny uitstraling hebt ~ en toch een lichte dekking van oneffenheden als bij een BB Cream. Er zijn hiervoor uiteraard meerdere manieren om deze look te creëren, maar ik ga jullie één daarvan laten zien. Nadat je je huid gehydrateerd hebt met een hydraterende dagcrème, pak je je foundation en meng je deze met een Strobe Cream. Vervolgens zet je deze op met een beautyblender en klaar is je ~ Natural look. Voor onderstaande look heb ik de vloeibare no transfer foundation van Make-up studio gebruikt in combinatie met Strobe Cream van Mac Cosmetics.


Zet nog een mooie mascara op en een beetje gloss op de lippen en klaar is je look!


Love it!


Until next time,


Sita Koning


1
Using Format